Log ind|Opret konto |Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  K2 >>  Hjelme og kropsbeskyttelser >>  Hjelme mænd >>  K2 Verdict Rental Black Hjelme Mænd Og Kropsbeskyttelser Sort

Kategorier

K2 Verdict Rental Black Hjelme Mænd Og Kropsbeskyttelser Sort
K2 Verdict Rental Black Hjelme Mænd Og Kropsbeskyttelser Sort [136105894]K2 Verdict Rental Black Hjelme Mænd Og Kropsbeskyttelser Sort
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK601.31  DKK240.55Spar: 60% off
  • Model: 136105894
  • 8888 Antal på lager
  • K2 Rival Hjelme Mænd Orange Og Kropsbeskyttelser
  • K2 Route Hjelme Mænd Orange Og Kropsbeskyttelser
  • K2 Thrive Hjelme Mænd Charcoal Og Kropsbeskyttelser Grå
  • K2 Diversion Hjelme Mænd Black Og Kropsbeskyttelser Sort
  • K2 Rant Hjelme Mænd Blue Og Kropsbeskyttelser Blå

Vælg venligst:Antal

K2 Verdict Rental Black Hjelme Mænd Og Kropsbeskyttelser Sort_checkout
K2 Verdict Rental Black Hjelme Mænd Og Kropsbeskyttelser Sort

Tager stil stikord fra skate kultur, er den nye brimless K2 Bedømmelse bygget til at stå sin prøve med en holdbar hård skal konstruktion og problemfri goggle integration. Sne og cykel certificeret, denne hårde cookie har passiv kanal udluftning i toppen og en tilpasselig K2Dialed egnet til let, alle omkring komfort og effektivitet.
Funktioner:
Passiv Channel Ventilation
K2Dialed Fit System
Vaskbar Full Wrap Liner System
Specifikationer:
Fit System: K2Dialed
Udluftning: Passive ventilationskanaler
Hjelm Konstruktion: Hardshell
Helmet Liner: Cabriolet Fuld Wrap
Teknologi:
Hard Shell: Hard Shell hjelme er bygget til at holde og vil se godt uanset hvor mange ture de gør ind og ud af dit grej taske. Hard Shell hjelme beskytte dig mod indvirkning takket være en let EPS skum bundet til et sprøjtestøbt og holdbar ABS shell.
Fuld Wrap Liner: Denne fuld dækning, vaskbar foring stramt vugger dit hoved, skabe den uovertruffen pasform af en K2 hjelm. Beklædningen er udstyret med en krone maske, som væger fugt og ånder for at undgå overophedning. The Full Wrap Liner System er integreret med både vores standard og 360 K2dialed Fit Systems og K2 Baseline Audio, skabe den ultimative brugeroplevelse. Der er ingen huller, hvilket betyder en bedre pasform og forbedret komfort.
Passiv Channel Udluftning: Kanaler på indersiden af EPS direkte luftstrøm mellem dit hoved og hjelm, fjerne fugt og overskudsvarme; holde dig tør og komfortabel hele dagen. Findes på alle K2 hjelme.
K2dialed Fit System: En ergonomisk inspireret tre point justerbar grænseflade maksimerer pasform og tilpasning. Dimensionering hjelmen med twist af en dial giver dig den ultimative bekvemmelighed på farten indstillingsmuligheder.

Du kan også finde K2 Verdict Rental Black i vores Hjelme og kropsbeskyttelser kategori, fra din online ski butik, eller hvad med Hjelme mænd. Vi har også mange andre ting fra K2, hos K2 godt tilbud Århus, har vi et kæmpe udvalg af ski varer, som måske er noget for dig. K2 er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre ski, både for begyndere og øvede, til en lav pris.


K2 - Hjelme og kropsbeskyttelser - Hjelme mænd, Farve: sort

You may also like...